Всё про Всё

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Всё про Всё » Вкусы и направления в музыке » Як ви ставитесь до репу??

Як ви ставитесь до репу??

Сообщений 1 страница 21 из 21

1

висловіть свою думку.. :glasses:

0

2

:love: РЕП РУЛИТЬ !!!!!!!  :love:

0

3

а русский реп ?

0

4

нє..русский нє... :x

0

5

там є багато з життя... там в основному всьо співають про своє життя...

0

6

ну да..і того я його не люблю

0

7

...You heart what I am say it"s the muda fucking my name....  --  оце реп!!! :glasses:

0

8

мдя

0

9

гггг...а шо погано???

0

10

не забывай свои корни ! помни ! есть вещи на порядок выше ! слышишь ? говорят отсюда надо сваливать... по идеи стать на ноги завести семью... ростить детей и может это правельно... но прошлое не может быть оставленно !

0

11

РУС РЕП forever !!!Слухаю вже 5 рік і нічо! Музика нормальна а саме головне слова!!!!КАПА-Каста_Триада_КРЕС_Guf_ПТАХА_Sl1m_NTL_Ю.Г!!!!!!!!!!!!РУЛИТЬ!!А пысня Каста - на порядок више - це то шо ти написав одна з любимих моъх!!!!!!!!!!!!

0

12

А ынше я нерозумію!! Який понт слухати пісню якшо ти незнаєш про шо вона! Це маразм !

0

13

слухаю 50 cent . g-unit, 2pac ше від першого класу і не жаліюсь...ритм класний, пісні нормю, в слова не прислухаюсь :D

0

14

Всьо я офф вас щасливо час провети зайка і shady

0

15

KhaOs
дякі....бай

0

16

всім папасікі...не скучайте тут без мене...чмакс  :love:

0

17

РЫСПЕКТ РЕПУ

0

18

РЕП це стиль життя!!!!!.........РЕП РУЛZzz!!!!!!!

0

19

Respect !!!!!!!!

0

20

ЗайкА написал(а):

слухаю 50 cent . g-unit, 2pac ше від першого класу і не жаліюсь...ритм класний, пісні нормю, в слова не прислухаюсь

а як ти могла слухати їх з першого класу ???? І тимбільше на чому? На громофоні на пластінках? :rofl:

0

21

на чому тре було на томі і слухала... :glasses:

0

Вы здесь » Всё про Всё » Вкусы и направления в музыке » Як ви ставитесь до репу??